• prinses
  • pauw en vlinder
  • zebra
  • eierschalen
  • zeepketting
  • materiaal

Over Pien

Pien met stand
Pien is altijd graag creatief bezig. Van jongs af aan tekende ze erg graag (samen met haar opa) en maakte met papier en lijm allerlei creaties. En later ontdekte ze dat ze ook creatief is met bloemen. Van haar hobby heeft ze daarom haar werk gemaakt. Allereerst heeft ze bij een bloemist de kneepjes van het bloembinden geleerd. Daarnaast ging ze in Aalsmeer een bloemschikopleiding volgen zodat ze ook bruidswerk, rouwwerk en allerlei bloemcreaties kon maken. Een logische volgende stap was om bloemenworkshops te gaan geven. Daar kun je een heleboel creativiteit in kwijt! Elk seizoen weet Pien een mooie creatie te verzinnen.

In 2011 kwam Pien in aanraking met het schminken van kinderen. Haar dochter was op een braderie zo mooi geschminkt dat ze dacht: dat wil ik ook kunnen! Met het volgen van een cursus en diverse schminkworkshops raakte ze ‘besmet’ met het schminkvirus. Haar passie voor het schminken groeide met de dag en al gauw stond ze te schminken bij speeltuinen, feestjes, Koninginnedag, braderieën, acties voor goede doelen en verjaardagen. Het aanbrengen van glittertatoeages kwam er ook bij en al doende maakte ze steeds mooiere combinaties van kleuren.

Nadat Pien een aantal cursussen bloemschikken op een school heeft gegeven, was het idee ontstaan om te gaan bloemschikken met kinderfeestjes. En met zoveel leuke bloemschikmaterialen, linten, houtdecoraties, vilt en wol in huis, heeft Pien weer nieuwe creatieve kinderfeestjes verzonnen, zoals sleutelhangers, sieraden en zeepkettingen maken en fotolijstjes en bloempotjes versieren.

Of het nou voor bloemschikken, schminken, glittertatoeages of kinderworkshops is, Pien geeft met passie kleur aan jouw feestje!

Contact met Pien

Pauline Hoppesteyn
Zuiderparklaan 13
2662 AC Bergschenhoek

Facebook Pien
  T 06 - 40 42 94 72
  E info@piengeeftkleur.nl