• prinses
  • pauw en vlinder
  • zebra
  • eierschalen
  • zeepketting
  • materiaal

Kinderworkshops

Bloemenworkshop

Pien is creatief en vindt het leuk om dat over te brengen op kinderen. Ze geeft regelmatig bloemschiklessen op een basisschool waarbij kinderen op een leuke manier kennis met het bloemschikken maken. Ze leren omgaan met bloemen, planten, groen en de verschillende materialen die in de bloemsierkunst gebruikt worden.

Ook bij u thuis kan Pien een bloemenworkshop voor kinderen organiseren. Gewoon een gezellig middagje knutselen met een groepje meiden of jongens of natuurlijk met een kinderfeestje. Pien heeft ook leuke spullen om een bloempotje te versieren of een natuurlijk potje te maken. En daarna kunnen ze er een leuk bloemstukje in maken! Dubbel feest!

Prijzen vanaf € 13,50. Duur workshop: 1 - 1,5 uur, samen met potje versieren: +/- 2 uur.Foto's ›

Fotolijstje versieren

Willen de kinderen iets anders dan bloemschikken, dan kan Pien een andere leuke creatieve activiteit organiseren. Een leuk fotolijstje versieren bijvoorbeeld. Dat kan evt. gecombineerd worden met schminken, zodat de kinderen een zelf versierd fotolijstje maken met een foto erin waarbij ze geschminkt zijn. Heel leuk om mee naar huis te nemen na een kinderfeestje!

Prijzen vanaf € 5,50. Duur: 0,5 - 1 uur.Foto's ›

Sleutelhangers maken

Omdat Pien zulke leuke crea materialen heeft, bedacht ze een nieuwe creatieve workshop, namelijk sleutelhangers maken. Met lintjes, bedeltjes, kralen en kettinkjes kunnen de kinderen hun persoonlijke sleutelhanger maken, ook met hun naam erop of andere tekst. En dat kan natuurlijk in allerlei kleurstellingen en stijlen!

Prijzen vanaf € 6,50. Duur: 1 - 1,5 uurFoto's ›

Zeepketting maken

Met geurende zeepjes, lintjes, bedeltjes, kralen en schelpen kunnen de kinderen een mooie zeepketting maken. Wat erg leuk is, is een zeepketting in het zeethema met azuurblauwe accenten, versierd met schelpen, zeesterren en houtjes. Natuurlijk mag ook hun naam erop of een andere tekst. En het kan natuurlijk ook in allerlei kleurstellingen en stijlen!

Prijzen vanaf € 8,95 (afhankelijk van de lengte van de ketting). Duur: 1 - 1,5 uurFoto's ›


Voor alle workshops geldt een minimum aantal van 6 deelnemers.
Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.


Vraag gerust een offerte aan!

Bekijk alle foto's ›

Contact met Pien

Pauline Hoppesteyn
Zuiderparklaan 13
2662 AC Bergschenhoek

Facebook Pien
  T 06 - 40 42 94 72
  E info@piengeeftkleur.nl